Kort om vad vi erbjuder

Våra tjänster

Image

Vi hjälper dig från idé till färdigt projekt. Har du en idé för ett projekt du vill förvärkliga det kan vara renovering eller tillverkning av en möbel eller varför inte en walk in closet kontakta gärna oss i ett tidigt skede så kan vi se över budget och önskemål så att vi tillsammans skapar något unikt och passande för dig. 

Byggnadsvård

Byggnadsvård

Långvarig kunskap är nyckeln

Interiör

Interiör

Design och montering.

Kurser

Kurser

Utbildningar i möbelsnickeri.

Hesta Snickeri - Vad vi erbjuder våra kunder

Inredningar

Inredningar

Dörrar, möbler, badrumsinredning, elementskydd trappor samt inredning för offentlig miljö. Vi  förverkligar ditt unika projekt.

På plats byggnationer

På plats byggnationer

Walk in closet, platsbyggd bokhylla eller varför inte nyttja hallens utrymme med en platsbyggd  hallmöbel med mycket förvaring. 

Fasadrenoveringar

Fasadrenoveringar

Vi och återskapar profiler och detaljer för att ge ett tidstypiskt uttryck vid fasadrenoveringar, även nytillverkade dörrar enligt gammal förlaga.

Byggnadsvård

Byggnadsvård

Vi utför byggnadsvård på alla typer av fastigheter så som kyrkor, slott, herrgårdar, torp och är auktoriserade för antikvariska restaureringar.

Varsam renovering

Varsam renovering

Vi renoverar tidstypiska detaljer med varsamma metoder. Vid behov nytillverkar vi och återskapar för att ge ett tidstypisk uttryck. 

Extra utvalda köksinredningar

Extra utvalda köksinredningar

Maxa ytan med platsbyggdkök, speciallösningar och unika detaljer. Design efter dina önskemål från rustikt och lantligt till minimalistiskt.

logo1

Vi är ett mångfacetterat företag med kunskap i det gamla och det nya.

Vår kunskap inom finsnickeri, materialval och metoder sträcker sig från projekt där vår auktorisation i antikvariska restaureringar är ett krav från beställaren till produktion och tillverkning av modern design.

Kom i kontakt

Vardagar 07.00 – 16.00
Tfn växel: 018 – 39 52 77


E-post: info@hestasnickeri.se


Hesta Snickeri AB
Hagby Focksta 14
755 78 Vänge

 

auktoriserad-partner-logo-white.png